SeniorKarriere programmer


Klipper Jeres seniorer målebånd eller er de forsat et aktiv for Jeres virksomhed i deres seniorkarriere?

Kan du genkende billedet af personen, der sidder med saks og målebånd for at klippe en måned af hver den første? Vi mener ikke, at dette er den optimale måde at bruge de sidste år af sin karriere på - hverken for virksomheden eller medarbejderen selv.


Der ligger derfor en kæmpe værdi i, både menneskeligt og økonomisk, at få den enkelte medarbejder afklaret omkring sin seniorkarriere. Ved at være afklaret yder medarbejderen en god og stabil indsats, og forbliver et aktiv for virksomheden, kollegaerne og sig selv.


MindYou har udviklet en række spændende programmer målrettet seniorer og ledelse af seniorer - og udviklingen forsætter. Det øgede fokus på denne voksende målgruppe, gør at vi hele tiden bruger vores indsigt og dybe kendskab til seniorer, til at udvikle nye meningsfulde programmer, skræddersyet til virksomheder, kommuner og private.


Både Senior Foredraget og MindYou’s SeniorKarriere Dagsprogram for medarbejdere, der typisk har 1-5 år tilbage af sin karriere. Hvor målet er, at afklare den enkelte medarbejders rolle og ansvar i den sidste del af dennes karriere.


MindYou’s Ledelse af Seniorer program for den unge, og også den mere erfaren leder, som ønsker at forstå de muligheder og udfordringer, der kan være ved at lede folk i slutningen af deres karriere.


Programmet Ledelse af Seniorer er et 2 timers foredrag der har til hensigt at klæde virksomhedens ledere på, så de forstår seniorenes verden. Det henvender til både til den unge, men også den mere erfaren leder der ønsker at forstå de muligheder og udfordringer der kan være ved at lede folk i slutningen af deres karriere.