Senior Foredrag


SeniorKarriere - dit aktive valg!


Man skal tage en række aktive valg i sin SeniorKarriere, for ikke at ende blandt de 35 - 40 %, der stopper deres aktive karriere stressede eller utilfredse. For at øge forståelsen for, at vi er unikke personer, og at vi ikke nødvendigvis har ens behov i vores seniorkarriere eller når vi skal pensioneres, belyser vi Jungs menneske præferencer.


Karen Blixen skrev ” Kvinder ligger deres identitet i den de er, og mænd i det de gør ” Mor er sød, og far har bygget Storstrømsbroen”.  Vi har alle hørt historien om manden der trækker sig tilbage og som bare sætter sig i sofaen og ser TV mens han bliver mere og mere sur og tvær, og skælder hustruen ud. I det moderne samfund hvor kvinder har samme karriere muligheder som mænd, er der ligeledes flere og flere kvinder der ligger har deres identitet i deres job. Derfor er det vigtiger end nogensinde at få gjort opmærksom på vigtigheden i at have en identitet når man nu ikke skal arbejde mere.


Under det sjove og spændende foredrag vil der være reflekterende øvelser, herunder øvelser der stiller skarpt på, hvad deltagerne vil være, når de bliver ”store” eller sagt på en anden måde, når de skal pensioneres.


Foredraget er et 1½ til 2 timers foredrag med titlen ”Seniorkarriere - dit aktive valg!" Foredraget er et kærligt men bestemt vink med en vognstang om, at man skal tage en række aktive valg i sin SeniorKarriere.


Vi har afholdt foredraget både som inhouse for større virksomheder, men også som åbne foredrag for forskellige virksomheder.