Team- og LedelseudviklingMindYou øger bundlinjen hos virksomhederne ved at skabe klarhed og retning!I de forgange år har vi skabt klarhed og retning i mange store og små virksomheder, og undervist mere end 2.000 personer.


Vores kunders erfaring er at afklarede ledere, medarbejdere og teams performer markant bedre. Der findes et utal af undersøgelser, som understøtter denne påstand, og alligevel vælger mange virksomheder at bruge enorme ressourcer på at uddanne deres medarbejdere i faglige kompetencer fremfor de menneskelige.


Peter Drucker sagde at "Culture eats strategy for breakfast", hvilket mange har set eksempler på i de forgangne år. MindYou mener at udgangspunktet for en god og sund kultur, er forståelse og god kommunikation mellem mennesker.


Vi har undervist i de mest kendte virksomheder i Danmark, og oplevet hvor stressede mange organisationer er. Ud over at der er et stort arbejdspres nu til dags, så skyldes meget af stressen manglende forståelse for, hvilke præferencer der er i de enkelte teams, og hvordan man kommunikerer på en god og konstruktiv måde.

Eksempelvis har vi oplevet, at en de større virksomheder hovedsagligt har introverte medarbejdere ansat. Introverte mennesker syntes normalt ikke at mange hurtige forandringer er godt, men alligevel gennemfører virksomheden forandringer hele tiden - med det resultat, at mange af medarbejderne føler sig meget stressede.


Uanset om det drejer sig og ledelse om, kommunikation eller team effektivitet, tager vi altid udgangspunkt i det enkelte menneske - det er ved at finde personen bag karrieren, at vi skaber de rette forudsætninger for vækst og motivation.