Rekruttering - Preferenceprofil til jobbet


Hvad koster en fejlansættelse – 500.000 eller 1 million?


Det afhænger selvfølgelig af mange faktorer såsom job, niveau etc. - men alle ved at det er meget dyrt!

Alligevel ser vi ofte at folk ansætter en der ligner sig selv rent præferencemæssigt.


Er I i tvivl om en kandidat passer til virksomhedens værdier eller virksomhedens kultur, kan vi tilbyde Jer at afhjælpe denne tvivl.


Ud fra den ønskede profiltype som teamet, lederen eller virksomheden ønsker, sammenligner vi kandidatens profil, og kommer derefter med vores anbefalinger.


Kandidaten tager en personprofil hvorefter vi interviewer vedkommende med udgangspunkt i denne profil. Profilen vil som regel hurtigt afsløre hvorvidt kandidaten her de rette præferencer til jobbet, eller om vedkommende ”stækker” sine præferencer så meget, at vedkommende med stor sandsynlighed vil blive stresset og/eller forlade jobbet hurtigt.


Det er vores erfaring at mange virksomheder ikke har gjort sig helt klart hvad det er for en personprofil rent præferencemæssigt de ønsker sig – og hvilke præferencerne som vil passe til jobbet. Vi ser tit at folk ønsker sig et ”super menneske” som kan alt.  Personen skal således både være introvert og ekstrovert og være meget ekstremt detaljeorienteret samt meget iderig……


Derfor har vi udviklet en metode til at definere den rigtige præference profil til jobbet - så man derved undgår dyre fejlansættelser. Sammenholdt med vores store erfaring inden for  fag såsom salg, ledelse, it etc. kan vi tilbyde seriøs sparring og  derved være med til at spare Jer for rigtigt mange penge ved fejlansættelser.